Onze afbouwspecialismen

Jarenlange ervaring en brede expertise die we gebundeld aanbieden: een compleet afbouwpakket van dezelfde afzender biedt Fleurbaaij u. Door de grote verscheidenheid aan afbouwproducten  en onze specifieke ervaring zijn we in staat talrijke, soms zeer verrassende combinatiemogelijkheden te creëren. Alle genoemde producten leveren we vanuit eigen huis. En voor wat we niet zelf doen, staat een team van vaste partners klaar, die we door en door kennen en waarop we vertrouwen.

Totaal afbouw wil ook zeggen dat we geïntegreerd mee kunnen denken in de meest optimale oplossing voor uw project  voor vloer, wand en plafond en interieur. Wij zijn niet gebonden aan onze eigen producten, maar denken na over juiste combinatie van afbouwoplossingen zodat het project hier beter van wordt. Het is altijd opnieuw verassend hoe we daarmee een project beter kunnen maken. Daarnaast vind het Fleurbaaij team dat nog eens super gaaf om te doen ook!


Wanden

Met metal stud wanden kunnen we relatief eenvoudig bijdragen aan een goede indeling van uw gebouw. Voor iedere functie kunnen we u een passende wand aanbieden.

Ontdek > 

Plafonds

Afhankelijk van uw wensen wat betreft brandwerend, akoestisch, geluidswerend, duurzaam, stootvast en vochtbestendig zijn er vele mogelijkheden die Fleurbaaij  u biedt. 

Ontdek >

Stucwerk

Fleurbaaij heeft een reputatie op het gebied van stukadoorswerk. Of het nu gaat om binnen- of buitenstucwerk.

Ontdek > 

Vloeren

Onze vloeren zijn geschikt voor allerlei gebouwen en toepassingen. We zijn in staat om zowel constructieve als decoratieve vloeren te leggen.

Ontdek > 

Tegelwerk

Van robuuste natuurstenen tegels tot fijne, decoratieve mozaïekpatronen. Onderhoudsarm of onderhoudsintensief. 

Ontdek > 

Onderhoud

Fleurbaaij zorgt niet alleen voor een zorgeloze afbouwtrajecten, wij garanderen u ook jarenlang zorgeloos gebruiksgemak door onze verschillende onderhoudscontracten tegen zeer gunstige tarieven.

Ontdek > 

Maatmeubilair 

Variërend van eenvoudig, modern en praktisch ingericht tot exclusief, met een klassieke uitstraling. Of in spannende combinaties van massief hout, metaal en glas. 

Ontdek > 

Verlichting

Sfeer, gezondheid, functionaliteit, maar ook energieverbruik worden allemaal zorgvuldig meegenomen en gewogen in het besluitvormingsproces. 

Ontdek > 

Vloerbedekking

Fleurbaaij bied talloze mogelijkheden als het gaat om vloerbedekking.

Ontdek >

Gevelisolatie

Fleurbaaij is al jaren gecertificeerd op het gebied van buitengevelisolatie en levert u dus altijd de juiste oplossing voor uw isolatieproblematiek.

Ontdek > 

Schrijf u nu in voor de laatste projecten!

Ontvang de laatste updates over recente projecten en nieuwsitems.