Vacature Projectleider (droge) afbouw

Jouw functie is allesomvattend: Je bent eindverantwoordelijk voor project(en), je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en relaties. Als projectleider ben jij iemand die weet van aanpakken, en bent de persoon die het overzicht kan houden. Je bent communicatief sterk en weet welke zaken je moet scheiden. Elk project bewaak jij van begin tot eind, waarbij je toeziet op een juiste technische uitwerking en voorbereiding. Daarin ben jij degene die het goede voorbeeld geeft, je ondersteunt je collega’s wanneer dit gevraagd wordt. Je brengt wekelijks verslag uit aan je teamleider en waar nodig geef je hem gevraagd en ongevraagd advies.

Wat vragen we van je:

  • Een adequate bewaking en sturing van het werkproces, van offerte en planning tot uitvoering en oplevering, waarbij je continu zicht op de financiële resultaten van een werk hebt
  • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers
  • Het zien en signaleren van verbetermogelijkheden en deze daadwerkelijk doorvoeren

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/ HBO opleiding (richting bouwtechnische bedrijfskunde/bouwkunde is een pré) en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring bij een (onder)aannemer.
  • Kunt zelfstandig werken en met hetzelfde gemak werk je in teamverband
  • Je hebt deskundigheid op het gebied van (droge) afbouw en bent financieel onderlegd.
  • Je beschikt over goede (mondelinge) communicatie vaardigheden, waaronder ook onderhandelingsvaardigheden. Je bent accuraat en hebt oog voor detail.

Organisatie

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal 6 afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand-/plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen. We bieden u een totaalaanpak, waarin we alle fases en disciplines rondom uw project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsens cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong en lerend team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Ons aanbod

Als Projectleider krijg je veel vrijheid en vertrouwen om je eigen werkzaamheden en projecten in te delen. In deze ondernemende rol faciliteren we je optimaal:

  • Een markt conform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Auto van de zaak
  • Telefoon en laptop

Spreekt deze omschrijving jou aan? Mail dan je motivatie en CV aan:

Fleurbaaij Totaal Afbouw BV,

t.a.v. Ellen ten Buuren,

Vierde Broekdijk 23

7122 JD Aalten