Wanden

Bij Fleurbaaij vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften.

Met metal stud wanden kunnen we relatief eenvoudig bijdragen aan een goede indeling van uw gebouw. Voor iedere functie kunnen we u een passende wand aanbieden. Of het nu gaat om woningscheidende wanden, ruimtescheidende wanden, gangwanden of schachtwanden. Er zijn veel mogelijkheden in afwerking en uiteraard zijn er talrijke combinaties mogelijk met andere onderdelen zoals  bijvoorbeeld behang, spuitwerk, stukwerk,  kozijnen, kastenwanden of ander maatmeubilair.

Deze wanden kunnen op verschillende manieren gemonteerd en gecombineerd worden. Normen vanuit het bouwbesluit gesteld aan de maximale geluidsoverdacht en de brandwerendheid zijn in de keuze voor het type wand vaak leidend, uiteraard in combinatie met de wensen van de gebruiker.

Vraag onze specialisten op Metal stud gebied naar de best bij u passende (on)mogelijkheden.

Luxe systeemwanden

U kunt uw ruimte ook indelen met maximale flexibiliteit, extra design en transparantie. Hiervoor zijn luxe systeemwanden een prima keuze. Ons programma systeemwanden komt tegemoet aan alle denkbare wensen. 

Kleuren, vormen en materialen worden precies afgestemd op uw stijl en behoeften. Graag nemen we u mee in de vele toepassingsmogelijkheden zodat de juiste sfeer en functionaliteit samen bepaald worden.
Bekijk hier onze afbouwspecialismen: