Plafonds


Afhankelijk van uw wensen wat betreft brandwerend, akoestisch, geluidswerend, duurzaam, stootvast en vochtbestendig zijn er vele mogelijkheden die Fleurbaaij u biedt. . 

Voor akoestische en geluidsisolerende plafonds gebruiken we producten van Rockfon , Ecophon en Armstrong. Met houtwol kunnen een oplossing bieden in bijvoorbeeld parkeergarages en buitentoepassingen. En Derako, esthetisch hoogwaardige massief houten plafonds om … te bereiken monteren we ook. Er zijn zoveel meer mogelijkheden… Naast metal stud en systeemplafonds kunnen we plafonds ook naadloos afwerken door middel van traditioneel stucwerk of spack-spuitwerk.

Maandelijks komen er nieuwe dessins op de markt. Uiteraard worden ook de materialen en functies steeds opnieuw afgestemd op de veranderde wensen van de gebruikers en technische (on)mogelijkheden. Om die reden durven wij te stellen dat we voor vrijwel alle ruimtes het geschikte systeemplafond kunnen leveren. Uiteraard denken we graag met u mee over combinaties met verlichting en scheidingswanden.

Bij Fleurbaaij bent u op hét adres voor alles soorten plafonds. Aarzel niet hierover contact op te nemen.

 

Bekijk hier onze afbouwspecialismen: