Vinaora Nivo Slider

Leerlingen

Net zoals in andere bedrijfstakken is het belangrijk om jonge mensen enthousiast te maken en op te leiden voor ons vak. Zo hebben we een opleidingstraject opgezet dat goed aansluit bij datgene wat op school wordt verwacht. Hiermee hebben we binnen onze organisatie duidelijk wat er van de leerling, leermeester en van ons als bedrijf wordt verwacht. Zelfs in crisistijd zoals nu, kunnen wij leerlingen goed gebruiken. Misschien juist nu: straks als de bouw weer aantrekt en de oudere werknemers uitstromen, kunnen vakkundige jonge mensen bij ons uitstekend doorgroeien.

Ben jij geinteresseerd in een leerlingplaats bij Fleurbaaij, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons streven is om jaarlijks 6 leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden: 2 leerlingen in het 1e leerjaar, 2 leerlingen in het 2e leerjaar (diploma stucadoor) en 2 leerlingen in het 3e leerjaar (diploma gezel). Hiermee verwachten wij een goede instroom van jonge vakmensen te realiseren.