Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tricotage  

Tricotage is een multifunctioneel complex gelegen in Veenendaal, bestaande uit 4 clusters. Het cultuurcluster beschikt over een muziekschool en huisvest verder de Volksuniversiteit. Het commerciële cluster bestaat uit diverse ruimtes met als bestemming detailhandel, commerciële dienstverlening en horeca. Het woningcluster bestaat uit 87 appartementen waarvan 54 huurwoningen en 33 koopwoningen. Dit cluster beschikt over twee gezamenlijk binnentuinen. Het parkeercluster bestaat uit een 3-laags ondergrondse parkeergarage voor 490 auto's en een openbare fietsenstalling voor ongeveer 400 fietsen.

Een goede akoestiek was in alle 4 de clusters van groot belang. Om dit te bewerkstelligen heeft Fleurbaaij in diverse ruimtes akoestische wandpanelen en akoestische systeemplafonds aangebracht. In de parkeergarage is het gehele plafond voorzien van akoestisch spuitpleister. Dit heeft ervoor gezorgd dat de parkeergarage in Tricotage de 'stilste' parkeergarage van Nederland is!

Naast deze akoestische afbouwoplossingen heeft Fleurbaaij onder andere door het gehele complex metal stud wanden geplaatst, hebben we prachtige Derako en Shiluvit plafonds geïnstalleerd en hebben we siergrindvloeren en epoxy gietvloeren gelegd. In de zomer van 2013 is Tricotage opgeleverd.