Vinaora Nivo Slider

Rabobank Doetinchem

Tijdens de bouw van de Rabobank in Doetinchem, gevestigd naast het station in Doetinchem, werd Fleurbaaij ingeschakeld om zowel de buiten- als binnenzijde onder handen te nemen. De Rabobank wenste een strakke, open uitstraling. Het gebouw bestaat uit veel open ruimten. Door veel gebruik te maken glas ogen de toch al grote ruimten nog groter.


Het gehele pand is door Fleurbaaij voorzien van speciaal spuitstucwerk. Het stucwerk heeft aan de binnen de kantooromgeving een positieve invloed op de akoestiek. Dit was nodig omdat de Rabobank grote, open werkruimtes wenste waarin prettig gewerkt moet kunnen worden. Het gevelstucwerk heeft er mede voor gezorgd dat het pand een moderne, strakke uitstraling heeft gekregen. In 2012 is het pand genomineerd voor de architectuurprijs 'BNA Gebouw van het jaar'.

Bekijk hieronder het eindresultaat: