Vinaora Nivo Slider

Vastgoedmarkt en Provada bestrijden leegstandimage 15121-10 0-300x316


De bouwbladen Vastgoedmarkt, Cobouw en de Architect, uitgaven van Sdu Uitgevers, brengen samen met de vastgoedbeurs Provada beleggers met kanshebbend vastgoed in contact met creatieve partners. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed. Dit initiatief begint in januari onder de naam Transformatieplein 2013. 'Uit diverse onderzoeken blijkt dat ruim 4 miljoen vierkante meter leegstaande kantoorruimte als 'kanshebbend' kan worden gekenmerkt', zegt Marcel Jille, senior uitgever Vastgoedmarkt bij Sdu Uitgevers. 'Wij bedienen met onze merken Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect de gehele bouwkolom en zijn daarom de uitgelezen partij om beleggers te koppelen aan architecten en andere creatieve partijen die deze leegstaande panden kunnen transformeren in een succesvol project.'

Partijen die aan het Transformatieplein kunnen deelnemen tijdens de Provada zijn beleggers, architecten-, ingenieurs- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en financiers. Zij profiteren tijdens het gehele traject van media en PR-aandacht in Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en tijdens de Provada.

Deelnemende projecten zijn vanaf eind januari te volgen op de website www.transformatieplein.nl. Tijdens Provada 2013 – 4, 5 en 6 juni in de Rai in Amsterdam – presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekendgemaakt door de Adviesraad (bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect). De belegger gaat het winnende concept realiseren.

 

Laatste nieuws