Vinaora Nivo Slider

Partner Fleurbaaij wint Innovation Award 2010


Woensdag 10 november 2010 mochten Werner Haafkes en Erik Reinderink van Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes de Innovation Award 2010 van Pioneering in ontvangst nemen.
Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan het Twentse bedrijf dat het beste bouwproduct heeft ontwikkeld of de beste innovatie heeft op het gebied van verbetering van het bouwproces. De jury betitelde de zogenaamde BTB-woning van Haafkes als een goed voorbeeld van vernieuwend ondernemen in de bouw. Dit unieke bouwconcept biedt starters een uiterst betaalbare woning, terwijl toch maximale vrijheid met hoogwaardige architectuur wordt geboden.

De informatie is overzichtelijk online te bekijken en een offerte verkrijgt men met een simpele druk op de knop. Bovendien kan door een geoptimaliseerde ketensamenwerking snel en flexibel werk leveren.

Fleurbaaij is partner van Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes en vormt een keten in de geptimaliseerde ketensamenwerking. Fleurbaaij is verantwoordelijk voor de afbouw van de BTB-woningen die door Haafkes worden gebouwd. Met veel plezier werkt Fleurbaaij samen deze club van mensen en zorgen zo gezamelijk voor een perfect eindresultaat op een moderne manier!

Hierbij willen wij alle mensen van Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes feliciteren met het winnen van de mooie prijs!

 

Laatste nieuws