Vinaora Nivo Slider

Overname Scherphof vloeren

 

image 27096 0-800x520De afgelopen jaren heeft vloerenbedrijf Scherphof als vaste partner van Fleurbaaij bijna al onze vloeren gemaakt. Wij waren erg tevreden over deze samenwerking, maar helaas heeft Scherphof zijn faillissement moeten aanvragen. De betaalmoraal in de bouw en de crisis zijn mede debet aan dit zeer trieste feit. Zoals u kunt begrijpen is dit een slechte zaak voor deze hardwerkende mannen en de bouw in het algemeen.

Afgelopen 2 weken zijn Marco Koolmees en Pieter Haafkes actief geweest om een plan te maken voor Fleurbaaij om de vloeren weer in eigen beheer aan onze klanten te kunnen aanbieden in deze nieuwe situatie. Wij hebben diverse projecten lopen waarvoor op korte termijn een oplossing moest komen na het wegvallen van onze partner. Wij zijn van mening dat het vakmanschap, de flexibiliteit en het gezicht van Fleurbaaij verloren zouden gaan als wij niet zouden ingrijpen. We hebben hiervoor een goede oplossing gevonden.

Ten eerste hebben we de medewerkers van Scherphof een nieuwe baan aangeboden bij Fleurbaaij. Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat we op deze manier hun werk kunnen behouden. Het zijn allemaal harde werkers en hadden dit scenario niet verdiend. Het is een gewaagde stap om in deze tijd uit te breiden, maar voor deze klantgerichte professionals moeten we meer dan voldoende werk kunnen vinden is ons motto. Wij verwelkomen deze mannen dan ook graag en het past volledig in ons gedachtegoed "samen voor-af-bouwen" waarbij de Fleurbaaij-vakman een allesbepalende plaats onder de klant inneemt.

Tevens hebben wij een vloerenvrachtwagen gekocht. Ahrend Scherphof is ons aanspreekpunt voor de uitvoering en Sander Wijnands op kantoor voor de voorbereiding en planning. Gezamenlijk zullen we dit organisatorisch in goede banen leiden en de komende periode een goede modus vinden voor onze vloerentak om processen nog efficiƫnter en effectiever te laten verlopen.

We denken hiermee een gepaste oplossing te hebben gevonden voor zowel de medewerkers van Scherphof als de manier waarop wij Fleurbaaij Totaalafbouw projecten gaan aanvliegen in deze uitdagende tijd!

Met vriendelijke groet,

Fleurbaaij Totaal Afbouw b.v.

Pieter Haafkes

Directeur

 

Laatste nieuws