Vinaora Nivo Slider

In opdracht: Erve 't Leppink Enschede

erve t leppink02-07-2014 | Fleurbaaij heeft opdracht verkregen om voor aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen uit Goor de totale afbouw van het project Erve 't Leppink te verzorgen. Hieronder vallen onder andere de cementdekvloeren, de wanden en het binnenstukwerk.

De bestaande woonboerderij is in de plannen opgenomen en zal een geïntegreerde functie als dagbesteding voor het begeleid wonen krijgen. De nieuwbouw zal in architectuur het karakter krijgen van de oude Twentse schuren en daarmee aansluiten op de oude woonboerderij. Het nieuwbouwgedeelte voor de dementerende ouderen omvat 48 wooneenheden, het gedeelte voor begeleid wonen omvat in totaal 32 appartementen.

Het samenbrengen van de verschillende organisaties met haar bewoners op deze unieke locatie biedt de bewoners, buurtbewoners en de betrokken organisaties grote kansen. Zo kunnen de organisaties gebruik maken van elkaars mogelijkheden, faciliteiten en kennis. Ook kunnen de wijkbewoners gebruik maken van dit complex. Er gaat een positieve werking uit van de interactie tussen de verschillende bewonersgroepen onderling en het contact met buurtbewoners

 

 

 

 

Laatste nieuws