Vinaora Nivo Slider

Fleurbaaij nieuwe afbouwpartner ERA Contour

ERA contourFleurbaaij Totaal Afbouw is door ERA Contour uitgekozen tot vaste afbouwpartner voor de fijne afbouw. Eind 2012 schreven wij ons in voor het selectietraject van Era Contour, genaamd 'Aanzienlijke prestatieverbetering fijne afbouwketen'. ERA Contour zocht co-makers voor de fijne afbouw; project overstijgende partners die gezamenlijk met ERA Contour de droom van de klant gaan waarmaken. ERA Contour werkt vanuit dezelfde gedachte als Fleurbaaij, de gedachte dat samenwerken meer oplevert dan de concurrent te slim af te zijn.

ERA Contour, onderdeel van de TBI bouwgroep, is actief in het ontwikkelen van projecten in eigen beheer, het ontwikkelen van plannen voor derden, nieuwbouw en het renoveren en onderhouden van woningen. Met een omzet van €220 miljoen euro en 480 medewerkers behoort ERA Contour tot de grotere bouwbedrijven in Nederland.


Ruim 70 afbouwbedrijven schreven zich in voor het selectietraject 'fijne afbouw'. Na enkele selectieprocedures is Fleurbaaij uitgekozen tot vaste afbouwpartner van ERA Contour.
Wij zijn ontzettend trots op deze selectie en hebben heel veel zin om invulling te geven aan deze vernieuwende vorm van samenwerken!

 

Laatste nieuws