Vinaora Nivo Slider

 

Verbeteren duurzame inzetbaarheid medewerkers

 

Bij Fleurbaaij Totaal Afbouw BV wordt momenteel een project uitgevoerd gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds van de Europese Unie.

 

 

 Logo Sociaal Fonds Europese Unie

 

 

 

Voortgang afbouw Project B te Amsterdam

IMG 0507
Fleurbaaij biedt onze opdrachtgever Skepp bij de realisatie van het kantoorpand van Project-B te Amsterdam een zorgeloos afbouwtraject.


Huren, inrichten en beleven van een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat, dat doet Skepp. 

De totale afbouw wordt uitgevoerd door Fleurbaaij. Ook de bouwplaatsinrichting wordt door Fleurbaaij verzorgt. En van deze combinatie heeft Project B gebruik van gemaakt.

Op dit moment is men bezig met het plaatsen van de wanden. Bekijk onderstaande foto’s en zie de voortgang!

 

 

 

 

Fleurbaaij Totaalafbouw ID College07-07-2015 | Fleurbaaij heeft na een intensief voortraject opdracht gekregen voor de afbouw van het nieuwe schoolgebouw van ID College in het historisch centrum van Leiden. De verwachting is dat het gebouw medio 2016 open gaat. De nieuwbouw zal de huidige drie vestigingen van ID College in Leiden huisvesten. Eén van de uitgangspunten van het ontwerp is de aansluiting bij het historische karakter van de locatie.

Aannemer: Giesbers Wijchen

 

 

Yumble Roermond23-07-2014 | In oktober gaan we starten met de afbouw van
het nieuwe indoor-entertainment park Yumble. Aannemer Systabo is inmiddels gestart met de bouw van de hal. 
Dit nieuwbouwproject beschikt over enkele uitdagende afbouwfacetten, waaronder 6 meter hoge metal stud wanden. Het 8000 m2 grootte, interactie entertainmentpark gaat beschikken over een state-of-the-art attractiemix, een onderscheidend food & beverageconcept en een digitaal decor op basis van projectietechnologie.


Het veelvuldig gebruik van projectietechnologie en interactieve software biedt Yumble de mogelijkheid om telkens nieuwe marketingwaarde te creëren. Daar waar conventionele parken niet ontkomen aan het bouwen van nieuwe (dure) attracties, creëert Yumble herhalingsbezoek door haar content af te stemmen op de laatste hypes of actuele thema's zoals Kerst Pasen en Halloween. Het digitale decor stelt Yumble in staat om direct te communiceren met haar publiek, waardoor de beleving verder kan worden versterkt. Verwachte opening: maart 2015.

 

 

ikea zwolle22-07-2014 | Eind juli gaat Fleurbaaij Totaal Afbouw starten met de complete afbouw van de IKEA in Zwolle. Deze IKEA-store, 30.000m2 groot, wordt op een vernieuwende manier gebouwd en ingericht. IKEA heeft zichzelf als doel gesteld om in Zwolle de meest duurzame, grootschalige retailvestiging van Nederland neer te zetten. Daarnaast wordt de 'marketplace' geïntegreerd in de showroom op de eerste verdieping. Normaal gesproken vind je als IKEA-bezoeker de marketplace terug op de benedenverdieping, voordat je bij het 'grote' magazijn komt.

Fleurbaaij is tijdens dit grootschalige nieuwbouwproject verantwoordelijk voor de plafonds, de wanden, het binnenstukwerk en het tegelwerk. In het voorjaar van 2015 opent IKEA Zwolle haar deuren.

 

 

Laatste nieuws