Vinaora Nivo Slider

Duurzaam

 

Flexibele, energieneutrale en toekomstbestendige oplossingen

 

  • Fleurbaaij bouwt gezonde,veilige en comfortabele gebouwen die wensen van gebruikers en veranderingen in de tijd moeiteloos kunnen verwerken.
  • Fleurbaaij stemt het ontwerp en de materiaalkeuze daarom af op de functie én de gewenste levensduur van het gebouw.
  • Fleurbaaij kiest waar mogelijk voor energiebesparende maatregelen, duurzame energiebronnen en stemmen dit af op het beheer van het gebouw.
  • Fleurbaaij gebruikt materialen en producten die weinig milieubelastend zijn en die in de gebruik- en afvalfase zo min mogelijk problemen opleveren.

 

Kijk hier voor een filmpje over duurzaam bouwen in Nederland

 

 

Duurzaam bouwen en verbouwen betekent meer dan milieuvervuiling voorkomen of energie besparen. Duurzaam bouwen houdt tevens in kiezen voor de oplossing die het minst milieubelastend is. Dit is het beste voor het welzijn van mensen en daarbij ook kostenefficiënt. Dit proces begint al bij de opdrachtgever die aangeeft welke duurzame kwaliteit hij wenst. Fleurbaaij kan hierin een uitstekende adviserende rol vervullen.

 

Wat we steeds vaker zien is de splitsing tussen casco en afbouw. Als het casco (de ruwbouw) flexibel genoeg is, kan een gebouw zich in de loop van de tijd aanpassen aan de behoeften. Wonen, werken of ontspannen? De gebruikers bepalen de functie. Afbouwers zoals Fleurbaaij zorgen voor een moeiteloze aanpassing van die eisen.