Vinaora Nivo Slider

Ketenintegratie

 

Fleurbaaij is dé leverancier voor uw afbouw totaalpakket. Wij werken veel en graag met moderne aannemers, non-autoritaire architecten, innovatieve vastgoedpartners, veeleisende winkelketens én woningbouwcorporaties.

 

Daarbij zien wij dat we het niet meer alleen kunnen én willen. Steeds vaker gaan wij samenwerkingsverbanden aan. Wij werken graag samen met partijen die net als wij gaan voor hetzelfde doel: klanten centraal stellen, duurzame relaties aangaan, integraal werken. Ketenintegratie is in de bouwwereld nog geen gemeengoed. Het betekent dat verschillende bouwdisciplines een bouw van begin tot eind samen aanpakken: Van plan tot nazorg! Het liefst ook niet beperkt tot één project, maar lange termijn samenwerking. Alleen door optimale ketenintegratie doen wij kennis op die anders achterwege blijft. Kennis waar wij onze klanten van laten profiteren en die wij delen.

 

Fleurbaaij werkt al jaren samen met een aantal vaste bouwpartners en wil dit graag nog uitbreiden in de toekomst. Het maakt onze diensten beter, onze producten goedkoper en onze processen sneller. En wat we het meest belangrijk vinden: het levert zeer tevreden klanten op.