Vinaora Nivo Slider

Onze aanpak

Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen. We bieden u een totaalaanpak, waarin we alle fases en disciplines rondom uw project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Plan tot en met uitvoering, van buitenpleisterwerk tot en met binnenwand.

Dit levert voor u de volgende voordelen op:

 • duidelijkheid: één taal, één werkstijl, eenduidige afspraken
 • flexibiliteit: grote bereidheid, soepele bedrijfsvoering, korte lijnen
 • bereikbaarheid: één aanspreekpunt voor alle vragen
 • kostenbeheersing: optimale afstemming, met vaste medewerkers en partners
 • geen meerwerkgarantie: alle kosten van te voren inzichtelijk
 • hoge kwaliteit: van onze medewerkers, materialen en producten
 • transparantie: wij werken volgens vaste procesfasen.

Onze offertes doorlopen allemaal zes heldere stappen.

 1. Algemene offerte. Onze offertes zijn altijd duidelijk, leesbaar en visueel aantrekkelijk.
 2. Verdiepingsslag. Als de offerte is goedgekeurd gaan wij uitgebreid met u om tafel om alle eisen en wensen en onze aangeboden oplossingen tot in detail door te spreken.
 3. Contractfase. Pas als u en wij precies weten waarom, wanneer, wie en hoe het werk gedaan wordt of moet worden zetten we de handtekeningen.
 4. Voorbereiding en afstemming: Bij de vierde stap gaan wij achter de schermen aan de slag met alle voorbereidingen en houden voortdurend met u contact over de planning en producten.
 5. Realisatiefase. Conform het contract verzorgen wij uw bouw. Tijdens het bouwen houden wij de planning zorgvuldig in de gaten, gaan onze mensen correct te werk en kunt u uiteraard kwaliteit verwachten.
 6. Nazorg en onderhoud. Als ons personeel de bouwvloer verlaat, is het werk nog niet gedaan voor Fleurbaaij. Wij houden contact met u voor de juiste nazorg, leveren uiteraard de afgesproken garanties en leven ons onderhoudscontract zorgvuldig na.