Vinaora Nivo Slider

Medewerkers

Er werken 60 mensen bij Fleurbaaij. Samen zorgen zij voor het behalen van de missie. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakdiscipline. Onze mensen maken het verschil. Bovenal zijn ze gericht op samenwerken, niet alleen met de eigen collegas maar ook met alle andere mensen die zij tegenkomen voor, op of na een bouw.

Klik op de foto's en lees wat Raimond, Nanda, Anton, Richard, Niels en Pieter over Fleurbaaij zeggen.

Anton van Bethray Niels Holkenborg Richard Wubbels Pieter Haafkes Nanda Peters Raimond Wamelink

Anton van Bethray: "We hebben een leuk team. We zijn open naar elkaar en dat maakt het werken erg plezierig. Onze klanten zijn erg tevreden over de manier waarop wij opdrachten aannemen. De duidelijkheid vooraf maakt dat het werk altijd volgens de opdracht wordt uitgevoerd. Mijn ambitie is om samen met alle collegas nog beter te worden in onze communicatie naar een klant en tijdens de bouw."

Niels Holkenborg: "Van klanten hoor ik vaak dat onze adviesrol enorm wordt gewaardeerd. Doordat wij meedenken met een klant vanaf het begin bouwen we een band met ze op. Ik merk ook dat klanten daardoor sneller bij ons terugkomen. Die contacten met verschillende klanten en de verantwoordelijkheden die ik krijg, maakt voor mij het werken bij Fleurbaaij zo leuk".

Richard Wubbels:
"Ik werk al tien jaar als stucadoor bij Fleurbaaij en ik ga nog iedere dag met plezier naar het werk. Vooral omdat geen dag hetzelfde is en ik samenwerk met leuke collegas Het traditionele stucwerk dat ik doe is echt vakmanschap: alles met de hand. Omdat er steeds nieuwe producten bij komen ben je ook nooit uitgeleerd. Ik ken ook geen ander bedrijf in de regio dat zo'n compleet pakket afbouwtaken biedt als Fleurbaaij"

Pieter Haafkes:
"Het afbouwen en samenwerken in de bouw gaat de komende 5 jaar veranderen. Hierin is een taak voor mij weggelegd. Ik wil graag met dit bedrijf het aanspreekpunt voor de toekomst zijn. Doordat wij meerdere afbouwdisciplines vertegenwoordigen, kunnen we pro-actief inspelen op de wensen van de klant. We kunnen klanten ondersteunen met onze visie. Van afbouwen naar voor af-bouwen. Eerder betrokken worden, maar ook het vertrouwen waarmaken waarom de klant vraagt. Met vertrouwen en samenwerken komen we veel verder, in elk geval veel verder dan de huidige dagelijkse praktijk. Ik heb daar zin in.

Nanda Peters: "Inmiddels ken ik veel klanten omdat ik als receptioniste vaak de eerste contactpersoon ben die mensen zien en spreken. Ik merk dat onze klanten het prettig vinden dat ze persoonlijk benaderd worden. Bij ons is niemand een nummer, wij bouwen een band op met onze klanten en dat maakt het werken bij en met Fleurbaaij zo leuk.


Raimond Wamelink