Vinaora Nivo Slider

Doelgroepen

Fleurbaaij werkt voor en met zeer uiteenlopende doelgroepen. Van aannemers tot makelaars, van winkeleigenaren tot schooldirecteuren. Eén ding hebben onze vaste opdrachtgevers gemeen: Zij zien ons graag terug op een bouw omdat wij hen een zorgeloos afbouwtraject bieden. Wij delen in regievoering én in verantwoordelijkheid, ook van de kosten.

Onze doelgroepen zijn:

 

 
Aannemers

Fleurbaaij werkt graag met moderne aannemers die weten dat het huidige bouwen innovatiever, duurzamer en creatiever kan. Slechts door intensieve samenwerking vanaf de start van een bouwproject worden de beste resultaten behaald. Fleurbaaij werkt al jaren voor verschillende bouw- en aannemingsbedrijven. Nieuwbouw of renovatie? Fleurbaaij heeft ervaring met alle soorten bouw.
naar boven

 

Woningcorporaties

Fleurbaaij werkt graag met woningcorporatiesdie zoeken naar deskundige sparringspartners. Door verandering in de populatie zoals vergrijzing en gezinsverdunning ontstaat een verandering in gebruikers. Flexibiliteit van de woningvoorraad en levensloopbestendige woningen zijn oplossingen om de verandering in gebruikers op te vangen. Daarnaast houden we rekening met de 2de of 3e fase van een gebouw. Fleurbaaij begrijpt dit als geen ander en is voor woningcorporaties de juiste afbouwpartij voor de juiste adviezen.
naar boven

 

Projectontwikkelaars/vastgoed en makelaars

Vastgoedeigenaren en makelaars die graag samenwerken met partijen die hun verantwoordelijkheid durven nemen, zijn bij ons aan het juiste adres. Fleurbaaij gelooft in voorafbouwen. Dit betekent dat wij met alle partijen in een vroeg stadium het bouwproces vormgeven. Als wij hierop onze offerte baseren, geven wij daar garantie op. En dat betekent: geen meerkosten!
naar boven

 

Architecten en bouwmanagers

Fleurbaaij houdt van samenwerking. Met onze klanten, met andere bouwbedrijven, met leveranciers. Wij geloven dat kennisdelen en gelijkwaardigheid garant staan voor de meest optimale resultaten: mooie gebouwen, soepele bouwprocessen, plezierige contacten. Architecten en bouwmanagers die onze visie delen, willen geen andere afbouwer meer.
naar boven

 

Zakelijke eindgebruikers in onderwijs, zorg, horeca, retail, kantoor & bedrijf, sport & recreatie en overheid

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij een hoog branchegericht kennisniveau op kunnen bouwen. Wij weten welke eisen onze opdrachtgevers stellen aan hun zwembad, restaurant, kantoor, winkelinrichting, showroom of schoolgebouw. Eisen op het gebied van duurzaamheid, flexibiliteit, klimaatbeheersing, design en comfort nemen wij mee in onze specifieke advisering. En als we onverhoopt niet alle kennis zelf in huis hebben, huren we externe expertise in.
naar boven