Vinaora Nivo Slider

Wanden

Op het gebied van binnenwanden bieden we een breed spectrum aan mogelijkheden. Zo heeft u bij ons een brede keuze, zoals:
- metal-stud wanden,
- wanden van metaal,
- aluminium wanden,
- kalkzandsteen,
- open wanden. 

Deze wanden kunnen op verschillende manieren gemonteerd en gecombineerd worden zodat deze voldoen aan de gestelde eisen voor bijvoorbeeld voorzetwanden, ruimtescheidende wanden, woningscheidende wanden, gangwanden of schachtwanden. Normen vanuit het bouwbesluit gesteld aan de maximale geluidsoverdacht en de brandwerendheid zijn in de keuze voor het type wand vaak leidend, uiteraard in combinatie met de wensen van de gebruiker. 

Voor iedere functie kunnen we u een passende wand aanbieden. Of het nu gaat om woningscheidende wanden, ruimtescheidende wanden, gangwanden of schachtwanden. Er zijn veel mogelijkheden in afwerking en uiteraard zijn er talrijke combinaties mogelijk met andere onderdelen, bijvoorbeeld sierpleisterwerk, kozijnen, kastenwanden of ander maatmeubilair.Button contactpng        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.