Vinaora Nivo Slider

Plafonds

Het assortiment op het gebied van systeemplafonds is nagenoeg onbeperkt. Standaard of op-maat-gefabriceerd, ze zijn allemaal brandwerend, akoestisch, geluidswerend, duurzaam, stootvast en vochtbestendig. Daarmee voldoen alle plafonds volledig aan de Europese normen. We kunnen diverse merken en type plafonds monteren, zoals;

  • Rockfon: van hoogwaardig akoestisch zoals de Rockfon Krios en geluidsisolerend (het Rockfon dB assortiment) tot het 'naadloze plafonds' systeemplafond; de Rockfon Mono acoustic.
  • Ecophon: van akoestisch en geluidsisolerend, tot aan eenvoudig reinigbare cleanroomplafonds zoals de Ecophon Hygiene!
  • Armstrong: geluidsisolerende en akoestische hardmineraal plafonds voor meer stootvastheid!
  • OWA: van mineraalwol systeemplafond tot aan het akoestische spuitpleister OWA Plan.
  • Gipsplaten: harde, stootvaste plafond die door ons met stucwerk afgewerkt kunnen worden.
  • Heraklith; houtwol platen. Vaak gebruikt in de ruwbouw en in bijvoorbeeld parkeergarages.
  • Derako: esthetisch hoogwaardige massief houten plafonds.
    ... en nog veel meer!

 

Maandelijks komen er nieuwe dessins op de markt. Uiteraard worden ook de materialen en functies steeds opnieuw afgestemd op de veranderde wensen van de gebruikers. Om die reden durven wij te stellen dat we voor vrijwel alle ruimtes het geschikte systeemplafond kunnen leveren. Uiteraard denken we met u mee over combinaties met verlichting en scheidingswanden.

Naast metal stud en systeemplafonds kunnen we plafonds ook naadloos afwerken door middel van traditioneel stucwerk of spack-spuitwerk en hebben we een breed assortiment aan akoestisch hoogwaardige plafondsoplossingen (www.fleurbaaij-akoestiek.nl)!

 

 

Button contactpng        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.