Vinaora Nivo Slider

Gevelisolatie

Of het nu gaat om nieuwbouw, of een middeleeuws pand, de isolatie moet voldoen aan de eisen van deze tijd. Gevelisolatie is een goede manier om energie te besparen en het wooncomfort te verhogen. Gevelisolatie is niet in iedere woning mogelijk, maar daar waar het wel mogelijk is kan het een grote besparing op de energierekening opleveren.

Fleurbaaij is al jaren gecertificeerd op het gebied van buitengevel isolatie en levert u dus altijd de juiste oplossing voor uw isolatieproblematiek. Met onze isolatiesystemen houden we 's winters de warme lucht binnen en de koude lucht buiten. In de zomer is het andersom: de warme lucht wordt buitengesloten, terwijl het binnen langer koel blijft. Een ander voordeel is dat deze isolatietechniek vocht wel naar buiten laat, maar regen afweert. Wij kunnen gevels isoleren met diverse producten, zoals de buitengevelisolatie producten van STO en Strikolith

 

 

Button contactpng        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.