Vinaora Nivo Slider

Over Fleurbaaij

Fleurbaaij biedt zorgeloze afbouwtrajecten!

Wij zijn klaar voor de 21ste eeuw. Wat ons onderscheidt in de afbouwbranche is onze innovatieve manier van denken en werken. Afbouweilanden zijn verleden tijd zijn, samenwerken levert meer op elkaar te slim af te zijn. Wij werken graag samen met andere moderne en ambitieuze partijen die deze visie delen.

  • Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt voor het totale afbouwwerk. Van stucwerk, tot vloeren, van verlichting tot interieur: u krijgt uw eigen afbouworganisator. En dat voor alle projecten, nu én in de toekomst.
  • Wij delen onze kennis en geven inzicht in onze processen. Zo creëren wij een open en constructieve samenwerking met bouwpartners en opdrachtgevers.
  • Al bijna 50 jaar is Fleurbaaij actief in de afbouwbranche om het verschil te maken. We maken gebruik van de oudste ervaringen én de nieuwste inzichten op het vakgebied: uitgerust met moderne systemen en gereedschappen op kantoor en op de werkvloer.

Dit is onze missie:

Wij willen een plezierige club van ambitieuze mensen zijn met een hoog branchegericht kennisniveau, waar zakelijk succes wordt behaald. Wij bereiken dit door opdrachtgevers passend te adviseren en een zorgeloos afbouw traject aan te bieden gefocust op samenwerken.